Tuotteemme ja palvelumme yrityksesi näkyvyyden parantamiseen

Tuotteitamme ovat led-valomainokset, mainostornit ja -pylonit, erilaiset valo-opasteet, led-näyttölaitteet ja ikkunateippaukset, sekä lähes kaikki muu liikkeiden ulkoilmeen rakentamiseen liittyvät tuotteet.

Valmistamme kaikki mainosrakenteet laadukkaasti vuosikymmenien kokemuksen tuomalla osaamisella. Valomainonnassa pyrimme käyttämään aina markkinoiden parhaita teholedejä, joilla on pitkä polttoikä ja mahdollisimman hyvä hyötysuhde energiankulutusta silmälläpitäen. Neonpointin led-valomainokset tunnetaan erinomaisesta valotehosta, joka saavutetaan pienellä energiankulutuksella. Laadukkailla teholedeillä saavutettu sähkönsäästö on huomattava ja sähkölaskussa todella näkyvä jo verrattuna pienempitehoisiin, hyötysuhteeltaan heikompiin led-tuotteisiin.
 

Palvelut

Suunnittelu:
Teemme asiakkaillemme tarvittaessa kohdesuunnittelun uuteen ilmeeseen ns. ennen / jälkeen kuvin, jolloin asiakkaan on helppo hahmottaa mitä muutos tuo tullessaan ja hoitaa kohteiden käsittely ja hyväksyntä tehokkaasti omaa aikaansa säästäen.

Lupahakemukset:
Hoidamme tarvittaessa Asiakkaillemme lupahakemusten teon Julkisivulautakunnalle mainosprojektien yhteydessä.

Projektin hallinta:
Kymmenien ilmeenmuutosprojektien kokemuksella Neonpoint on kehittynyt projektinhallinnan ammattilaiseksi ja räätälöimme aina Asiakkaan toiminnoista riippuen parhaan informointitavan projektin etenemisestä. Kohdesuunnittelut, projektin seurantataulukot ja kuvapankki antavat asiakkaille helposti kattavan kuvan kokonaisuudesta ja varmistavat samalla oman toimintamme järjestelmällisen sujumisen.

Asennus:
Toimimme projekteissamme koko Suomen laajuisesti Asiakkaidemme valtakunnallisissa ilmeenmuutosprojekteissa ja muissa mainostarpeissa ja urakoimme myös yksittäiset kohteet samalla tinkimättömällä laadulla ja ammattitaidolla. Omalla nosturikalustollamme esimerkiksi mainospylonien ja niiden perustusten toimitukset hoituvat joustavasti.

Huolto:
Huollamme Asiakkaidemme valomainokset ympäri maata aina laadukkailla tarvikkeilla ja annamme aina myös takuun huoltotyöllemme.

Sähkötyöt:
Neonpoint Oy:llä on S1-sähköurakointioikeudet ja hoidamme aina sovittavasti mainosten sähköön kytkennät ja lakisääteiset sähköiset mittaukset tuotantolinjalla ja asennusten yhteydessä.