Neonpoint Oy on yksi Suomen suurimmista toimijoista

 
Olemme toimineet valomainos- ja ulkoilmealalla jo 30 vuotta ja koko ajan pyrkineet pysymään kehityksen kärjessä. Oma valomainostehtaamme takaa luotettavan ja ympäristöystävällisen tuotannon ja henkilökuntamme on viimeisen päälle koulutettua. Toimintaamme ohjaa ISO 9001:2015 –laatujärjestelmän sertifikaatti, meillä on S1-sähköurakointioikeudet ja kuulumme tilaajavastuu.fi –tietokantaan.

Palvelemme asiakkaitamme suurissa ilmeenmuutosprojekteissa ja liikkeiden ilmeen ylläpidossa ja pienissäkin yksittäisissä urakoissa kattavasti koko Suomen alueella. Laajan yhteistyöverkostomme tukemana hoidamme myös asiakkaidemme tarpeet ulkomailla.

Palvelumme kattavat lähes kaikki isoissa mainosprojekteissa tarvittavat palvelut suunnittelusta ja projektinhoidosta aina lupahakemusten tekemiseen.

Toimipisteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Vantaalla sekä Kangasalalla. Neonpoint Oy:n kotipaikka on Kangasala, jossa valomainostehtaammekin sijaitsee. Tämä takaa hyvät logistiset yhteydet ja tehokkuuden koko Suomen kattavassa urakointitoiminnassamme. Oman yli 20 hengen henkilöstömme lisäksi työllistämme suuren joukon tarkoin valikoituja ammattilaisia, esimerkiksi asennuksen alihankintayrityksissä kattavasti koko maassa.

Lue lisää tuotteistamme ja palveluistamme ja tutustu tarkemmin tuotantoomme. Kerromme mielellämme lisää ja ideoimme juuri sinulle sopivan näkyvyyspaketin!
 

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www-clients/server1/smart_data/templates/5358.php on line 2